Tibridge Kennel har just nu fem hundar hemma: två hanar och tre tikar. Den äldsta hunden är 6 år gammal, den yngsta 2. För oss är det viktigt att vara en seriös och välfungerande kennel som inte bara fungerar bra i samband med att du köper din hund utan även innan och efter. Vi strävar efter att kunna erbjuda bra information och service om American Staffordshire Terrier i allmänhet och våra hundar i synnerhet. Vår målsättning är att föda upp och erbjuda glada, friska och rastypiska hundar av hög kvalitet. Det är viktigt för oss att våra hundar mår bra och fyller kriterierna för rastypiska American Staffordshire Terrier eller Amstaff som de också kallas. 

Hemma hos oss

Våra hundar bor hemma hos oss och växer upp som en del av vår familj. Vi har valt att helt integrera kennel verksamheten i vårt vardagsliv, både av praktiska skäl men också för att vi ser att hundarna mår bra av det. Det gör också att de hundar som vi sedan säljer är vana vid ett hem med människor och de ljud och lukter som kommer med det. Hundarna sover dagsläget i ett rum i anslutning till köket, vilket kan skärmas av när det är dags för valpar. Vi bor nära skog och mark och är dagligen ute med hundarna i några timmar, för träning och motion.

Min hunduppfödning

Stamtavla, vaccin och sjukdomsintyg

Eftersom hundarna i vårt avelsprogram är valda med omsorg delar vi gärna med oss av våra hundars fina stamtavla. När du köper en hund av oss får du alltid med information om vaccinationer, eventuella sjukdomar och annan viktig information. Vi ser gärna också att du hör av dig till oss om du får problem med din hund eller om en sjukdom uppstår som kan vara av intresse för oss som uppfödare. 

Håll kontakten

Tibridge Kennel är en familjeägd kennel där du alltid är välkommen med dina frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med tips och råd om hur du bäst sköter om och tränar din American Staffordshire Terrier eller Amstaff, och kan också hjälpa dig att komma i kontakt med andra hundar och hundägare från samma kull, om du skulle vilja det. Bor du i närheten är du varmt välkommen på någon av våra hundträffar där hundarna får leka tillsammans och vi utbyter erfarenheter över en kopp kaffe.